Werk is een belangrijke factor voor geluk in ons leven. Niet zo gek ook, want we brengen een heel groot gedeelte van onze dagen door op onze werkplek. Er zijn afgelopen jaren heel veel onderzoeken gedaan en die laten allemaal een vergelijkbare uitkomst zien. Mensen die met plezier,vol passie naar hun werk gaan zijn over het algemeen gelukkiger. Slechts 30% is happy met zijn/haar huidige baan.

De grote vraag is … waarom kiest 70% niet voor meer geluk in hun leven?Simpelweg omdat de bewustwording er vaak niet is. Veel mensen zien werk als “iets dat gewoon moet” en denken er verder niet over na. En natuurlijk, iedereen moet gewoon geld verdienen om normaal te kunnen leven. Maar hoe zou het zijn als we allemaal een klein beetje gelukkiger zouden worden iedere dag? En hoe moeilijk is dat dan? Moeten we dan allemaal op zoek naar een andere baan?

NEE zeker niet! Het enige wat we moeten doen is BEWUST kijken waar we blij van worden, wat ons energie geeft, waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat kan soms heel eenvoudig ook in je huidige werk. Vaak zijn kleine verschuivingen in taken binnen het bedrijf al een oplossing voor meer gelukkige medewerkers.

Weet je zelf niet wat je passie is, waar je energie van krijgt in je werk, wat je natuurlijke talent is? Laten we dan eens samen aan de slag gaan. Ik kan je helpen om vanuit een ander perspectief te kijken. Samen aan de slag voor meer energie in je werk en het vuurtje in jezelf terugvinden dat iedereen heeft maar vaak ver verborgen zit.

Groetjes Marjon