Reset Your Space

Styling

Styling is een rode draad in mijn leven. In 1987 begonnen als visual merchandiser bij Fooks volgde er daarna veel werkgevers in de Fashion waar ik verantwoordelijk was voor inkoop en styling.

Hennes & Maurits,Vero Moda & S.Oliver waren mijn grootste werkgevers en daarnaast hielp ik locale ondernemers met inkoop, winkelinrichting en etalages.

Na 20 jaar mode maakte ik de overstap naar de woonbranche.

Voor een grote Meubelfabriek ontwierp ik collecties banken, fauteuils, eetkamertafels, stoelen, kasten en bedden.

Ik richtte 2x per jaar 800m2 showroom in met nieuwe collecties, was verantwoordelijk voor de inkoop en het ontwerpen van stoffen, spotte trends op Internationale beurzen en stuurde de vertegenwoordigers aan in de Benelux en Duitsland.

Ook naast mijn drukke baan als interim-verandermanager bleef mijn creatieve bloed stromen en heb ik afgelopen jaren o.a. voor By Bazz en L’Authentique op projectbasis stylingopdrachten gedaan.

Naast kleur & interieuradvies vind ik het ook super leuk om de aankleding te verzorgen bij speciale gelegenheden zoals een 21 diner of babyborrel.

zowizo-reset-your-space
44CAC1FD-EF69-459E-9C3B-9CBD1B089790

Persoonlijk moodboard

Interieuradvies start voor mij met een persoonlijk moodboard. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl.

Wie ben jij?

Waar word jij blij van?

Wat vind jij belangrijk in jouw interieur?

Wanneer voel jij je thuis?

Het persoonlijke moodboard is de rode draad en helpt je om de juiste keuzes te maken.

 

Mijn persoonlijke moodboard vind je niet alleen terug in mijn interieur maar in mijn hele “zijn”. Van bedrijfslogo tot yogamat, van accessoires tot kleding.